Wonen in Papendrecht: vind rust en tegelijk snel in de stad

Toch in de buurt van de stad, maar niet zo druk. Papendrecht is voor mensen die een nieuw huis willen kopen een goede keuze. In Papendrecht komt een exclusieve woonwijk met de naam Land van Matena. Een woongebied met woningen in het hogere prijssegment waarin rust, ruimte en natuur centraal staan. De gemeente heeft slechts 32.293 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS), maar heeft toch veel te bieden. Van winkelen in het in 2007 geheel vernieuwde winkelcentrum “de Meent” tot lekker sporten bij een leuke vereniging.

Dit artikel over wonen in Papendrecht is in ontwikkeling. We schrijven de komende tijd meer over werken, wonen en leven in Papendrecht. De redactie verwelkomt tips en suggesties.

De gemeente Papendrecht is onderdeel van het Drechtsteden gebied waar Dordrecht en Zwijndrecht ook een onderdeel van zijn. In Papendrecht kun je gaan wonen in allerlei verschillende wijken en buurten, zoals de Bloemenbuurt, Het Eiland / Merwehoofd, De Kooij, Kraaihoek, Middenpolder, Molenpolder, Molenvliet, Oostpolder, Vriesenpolder (sinds 2012), Westpolder, Wilgendonk,
Makelaar Papendrecht

Cultuur in Papendrecht

Lekker sporten in Papendrecht. Veel inwoners zijn lid van een van de velen sportverenigingen. Voor een relatief kleine plaats is Papendrecht behoorlijk sportief en is rijk aan vele sportclubs, zoals: Atletiekvereniging Passaat, Balletschool Patty Kemper, Basketbalvereniging Flush72, Badmintonvereniging ESPE PBC, Budo Sport Lahey, Dansschool Astrid Lammerts, Dansstudio Bounce, Aerobic&Dance, Gymnastiekvereniging Olympia, Handbalvereniging DES’72, Korfbalvereniging PKC, Kickboks vereniging Kyoto Gym, Motorclub MC Avanti, Zaalvoetbalvereniging Eteha, Paardrijvereniging PRC, Schietsportvereniging De Vrijheid Papendrecht, Scouting van Brederode, Tafeltennisvereniging Papendrecht, TaeKwon-Do Club Papendrecht, Tennisvereniging T.O.P. Papendrecht,  Tennisvereniging P.T.C. Papendrecht, Voetbalvereniging Papendrecht, Voetbalvereniging Drechtstreek, Volleybalvereniging FLITS, Zwemvereniging De Geul (z.v. De Geul), Hip-Hop vereniging Dancefreaks

Ga je wonen in Papendrecht, heb je een eerste koophuis gevonden of ga je dat leuke appartementje kopen in Papendrecht? Super slim om dan eens onze handige en betrouwbare energievergelijker te gebruiken. Start met onafhankelijk gaslicht vergelijken, dat is gemakkelijk, gratis en snel en vind de beste energiedeals via Energiewijzer.nl!

9.8/10 - (9 stemmen)

Plaats een reactie