Energievergelijker

Gebruik onze onafhankelijke energievergelijker voor het vinden van de beste deals

Via de onafhankelijke energievergelijker van EnergieWijzer.nl krijgt u de hoogste korting!

Onafhankelijke energievergelijker

De 100% onafhankelijke energievergelijker van Energiewijzer.nl

Energiewijzer.nl wijst u de weg naar de voordeligste aanbieder voor stroom en gas. Vul uw gegevens in om de resultaten te bekijken. U ziet direct een onafhankelijke energievergelijking op basis van de door u ingevulde gegevens. U kunt de vergelijker naar wens aanpassen. Door bijvoorbeeld de optie “Duurzame energieleveranciers” aan te vinken. U ziet dan uitsluitend duurzame energieleveranciers. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan. Alle energieleveranciers in onze vergelijking staan onder toezicht van de ACM. Bent u op zoek naar een specifiek energiecontract? Met onze slimme energiewijzer kunt u oa prijs, kwaliteit, looptijd, soort tarief (vast/variabel) en duurzaamheid vergelijken. Wij wijzen u de weg. De keuze is aan u.

Zo werkt de energievergelijker

energievergelijker

Uitleg energievergelijker

Met onze handige vergelijker is het mogelijk om gemakkelijk en snel te kiezen uit een groot aanbod van allerlei stroom en gascontracten. Heeft u interesse om alleen groene stroom en duurzame energieleveranciers te vergelijken? Maak dan gebruik van onze gebruiksvriendelijke keuzehulp en selecteer dan ‘duurzaam’.

Vergelijk prijs en kwaliteit

Onafhankelijk energie vergelijken met behulp van de energievergelijker van Energiewijzer.nl: dat kan iedereen! Wanneer u alleen stroom wilt, klik dan op het tabblad ‘Alleen stroom’ boven de vergelijking om alleen aanbiedingen van elektriciteit te vergelijken. Wilt u alleen gas vergelijken? Klik dan op ‘Alleen gas’. Standaard staat de energievergelijker ingesteld op ‘Stroom en gas’. Klik op ‘Meer informatie’ om de specificatie van alle energiekosten te bekijken.

Situatie en voorkeuren

Op een snelle en gebruiksvriendelijke manier kunt u kiezen uit verschillende soorten energiecontracten. Wilt u bijvoorbeeld alleen duurzame energieleveranciers vergelijken? Klik dan simpelweg op ‘Duurzaam’. Wilt u alleen de energiecontracten vergelijken met een looptijd van 1 jaar, vink dan bij contractduur ‘1 jaar’ aan. Wilt u ook graag duurzame energie? Vink dan “Duurzame energie” aan. Zo makkelijk werkt energie vergelijken met de onafhankelijke energievergelijker van EnergieWijzer.nl. Als u ook zakelijke energie wilt vergelijken, klik dan op het tabblad “Zakelijk”. U kunt zo alle zakelijke aanbiedingen vergelijken!