Energievergelijker

Gebruik onze onafhankelijke energievergelijker voor het vinden van de beste deals

Via de onafhankelijke energievergelijker van EnergieWijzer.nl krijgt u de hoogste korting!

energievergelijker

De 100% onafhankelijke energievergelijker van Energiewijzer.nl

Energiewijzer.nl wijst u de weg naar de voordeligste aanbieder voor stroom en gas. Vul uw gegevens in om de resultaten te bekijken. U ziet direct een onafhankelijke energievergelijking op basis van de door u ingevulde gegevens. U kunt de vergelijker naar wens aanpassen. Door bijvoorbeeld de optie “Duurzame energieleveranciers” aan te vinken. U ziet dan uitsluitend duurzame energieleveranciers. Uiteraard staat de goedkoopste energieleverancier bovenaan.
Alle energieleveranciers in onze vergelijking staan onder toezicht van de ACM. Bent u op zoek naar een specifiek energiecontract? Met onze slimme energiewijzer kunt u alle energie pakketten vergelijken op oa prijs, kwaliteit, looptijd, soort tarief (vast/variabel) en duurzame energie. Wij wijzen u de weg. De keuze is aan u.

Hoe werkt het

Met onze handige vergelijker is het mogelijk om gemakkelijk en snel te kiezen uit een groot aanbod van allerlei stroom en gascontracten. Heeft u interesse om alleen groene stroom en duurzame energieleveranciers te vergelijken? Maak dan gebruik van onze gebruiksvriendelijke keuzehulp en selecteer dan ‘duurzaam’. Onafhankelijk energie vergelijken met behulp van Energiewijzer.nl: dat kan iedereen! Wanneer u alleen stroom wilt, klik dan op het tabblad boven het overzicht om alleen aanbiedingen van elektriciteit te vergelijken.

Op een snelle en gebruiksvriendelijke manier kunt u kiezen uit verschillende soorten energiecontracten. Wilt u bijvoorbeeld alleen duurzame energieleveranciers vergelijken? Klik dan simpelweg op ‘Duurzaam’. Wilt u alleen de energiecontracten vergelijken met een looptijd van 1 jaar, vink dan bij contractduur ‘1 jaar’ aan. Wilt u graag duurzame energie? Vink dan “Duurzame energie” aan. Zo makkelijk werkt energie vergelijken met de onafhankelijke energievergelijker van Energievergelijking.nl. Als u ook zakelijke energie wilt vergelijken, klik dan op het tabblad “Zakelijk”. U kunt zo alle zakelijke energie aanbiedingen met elkaar vergelijken!

Energievergelijker
9.1 (91.11%) 45 vote[s]