Adverteren

Energiewijzer.nl heeft als missie de beste energievergelijker van Nederland te worden. Energie vergelijken loont.

Wij werken iedere dag hard aan het optimaliseren van onze energievergelijker. Door energieleveranciers te vergelijken, willen wij de energiemarkt meer inzichtelijk en transparant maken voor consumenten en hen helpen binnen de interessante oriëntatiefase.

Vanuit onze ambitie zijn wij dankbaar dat duizenden consumenten gebruik maken van onze onafhankelijke en objectieve informatie en handige tools. We zijn doorlopend op zoek naar betrouwbare bedrijven die hun acties en aanbiedingen met behulp van ons platform willen aanbieden. Het mes snijdt hierbij aan twee kanten op een positieve wijze:

  1. Consumenten ontdekken bedrijven met een uniek aanbod en profiteren van (energie) aanbiedingen.
  2. Bedrijven helpen we op een schaalbare manier met de distributie van hun producten en diensten om kostenefficiënt bij te dragen aan hun marketing- en sales strategie en het realiseren van de bijbehorende doelstellingen.

Heeft u interesse om onze gebruikers te bereiken met uw branding en/of sales campagnes? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw businesscase te bespreken.

Voornaam
Achternaam
Bezig met versturen