Gas water licht kosten berekenen

Gas, water en licht kosten berekenen? Met onze online energievergelijker kunt u heel erg eenvoudig alle gas water en licht kosten van alle aanbieders berekenen en vergelijken. Vul eerst uw gegevens zoals uw verbruik en uw postcode in om te beginnen. Met hoeveel personen woont u samen? Woont u alleen? Vink dan één persoon aan. Woont u met 3 personen samen? Vink dan bij aantal 3 personen aan. Het beste is om het exacte verbruik in te vullen zodat u dan ook de exacte berekening krijgt dat aansluit op uw situatie.


Vergelijk alle kosten, bereken uw voordeel en bespaar op uw vaste lasten

Uit onderzoek van o.a. de Autoriteit Consument en Markt blijkt dat de meeste consumenten teveel betalen voor gas, water en licht. Een veel voorkomende reden is dat de meeste mensen niet weten dat ze kunnen kiezen voor een andere energieleverancier, oftewel een andere energieleverancier voor gas en licht.

Hoe kan ik overstappen naar goedkoop water?

Helaas is het niet mogelijk om te veranderen van waterleverancier. In Nederland kunt u wel kiezen voor een andere gas en licht aanbieder, maar nog niet voor een andere aanbieder voor water. We zullen u via Energiewijzer.nl informeren wanneer u wel kan veranderen van waterleverancier. Tot die tijd helpen wij u graag met energie vergelijken en het vinden van de voordeligste gas en licht leveranciers.

GWL is de afkorting van Gas Water Licht

Veel mensen weten dit niet. De term GWL staat voor de afkorting van Gas, water en licht. Als u op zoek gaat naar een nieuwe woning, dat ziet u in de beschrijving vaak staan, inclusief of exclusief GWL. Daarmee wil men dan zeggen dat de huur inclusief of exclusief de kosten van gas water licht is.

Check ook eens onze partner Gaswaterlicht.nl