Energie vergelijken

Energie vergelijken en de beste of voordeligste energieleverancier vinden werkt eenvoudig met Energiewijzer.nl. Vergelijk energie gratis op prijs, kwaliteit en duurzaamheid. Bereken uw voordeel, stap gratis over en bespaar op uw energienota!

Vergelijk energie op prijs, kwaliteit en duurzaamheid ✅

Energie vergelijken loont

Energie vergelijken en honderden euro’s besparen

Wilt u besparen op uw energierekening en daarom alle energieleveranciers vergelijken? Energiewijzer.nl begeleidt u graag naar de aller goedkoopste energie aanbieding van Nederland. Met behulp van onze gratis onafhankelijke energievergelijker kiest u eenvoudig de beste energie aanbieding uit het aanbod van alle energieleveranciers. U ontvangt altijd de hoogste welkomstpremies en interessante kortingsacties. Met behulp van de energie vergelijker kunt u zorgeloos overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en op jaarbasis een kosten-besparing realiseren die snel kan oplopen in de honderden euro’s per jaar. Betaal niet langer teveel voor energie, vergelijk alle energie leveranciers, stap over en bespaar.

Kies eenvoudig uit de beste energie aanbiedingen

U heeft volledig toegang tot de energieprijzen van alle energieleveranciers. Met behulp van de online energie vergelijker op Energiewijzer.nl krijgt u toegang tot speciale kortingsacties die andere vergelijking websites liever voor u verborgen houden. Vergelijk daarom energie 100% onafhankelijk!

Bij ons krijgt u het volledige aanbod van alle energieleveranciers te zien. Vergelijk alle contracten inclusief de beste energiedeals!

De beste energiedeals

Energiewijzer.nl - Onafhankelijk vergelijken en besparen

De beste energiedeals!

Energiewijzer.nl laat u online energieleveranciers vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid! Alle energieaanbiedingen worden overzichtelijk op prijs van laag naar hoog getoond. De vergelijker biedt daarnaast de optie om zelf eenvoudig diverse filters in te stellen, om zo de specifieke energie producten van de verschillende energieleveranciers te vergelijken.

Wilt u ook direct besparen op uw energiekosten? Start nu en vergelijk energie aanbieders snel, simpel, betrouwbaar en geheel onafhankelijk op Energiewijzer.nl. Wij vergelijken alle energiedeals zodat u maximaal bespaart! Wij doen er alles aan om voor u de voordeligste deal te vinden.

Via onze onafhankelijke energievergelijker krijgt u altijd de hoogste korting!

Voordelen online energie vergelijken met de energievergelijker van Energiewijzer.nl

De beste energiedeals vinden en besparen

Energie vergelijken is de manier om de beste deal te vinden. Vul uw gegevens in en vergelijk de energietarieven en kortingsdeals van alle energie leveranciers op uw adres. Binnen 5 minuten kiest u de beste en voordeligste energie aanbieding op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Direct na de aanvraag ontvangt u bevestiging per e-mail met daarin alle (actie) voorwaarden. Via Energiewijzer.nl kunt u zorgeloos overstappen.

Onafhankelijk & objectief

100% onafhankelijk & objectief

De vergelijker van EnergieWijzer.nl is 100% onafhankelijk; de energievergelijking vindt dus volledig objectief plaats en altijd op basis van de meest actuele energieprijzen. Raadpleeg vandaag nog onze online vergelijkingstool en vergelijk energie aanbieders binnen slechts 1 minuut. Kies direct de energieleverancier die het beste aansluit op uw energiebehoefte. Met behulp van onze gratis energie overstapservice wordt de volledige overstap automatisch voor u geregeld, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Dit betekent inclusief opzegging van uw oude / huidige energiecontract!

Wij werken samen met verschillende vergelijkingssites om zodoende het aanbod in onze energievergelijking zo uitgebreid mogelijk weer te geven. De informatie in onze energievergelijker kan daarom overeenkomen met andere vergelijkingssites waar wij mee samenwerken. Enkele voorbeelden van onafhankelijke energie vergelijkingssites waar wij mee samen werken zijn o.a. Energievergelijking.nl, Vergelijk.com en Energietarieven.nl. Op deze energie sites ziet u daarom dezelfde energievergelijker als op Energiewijzer.nl. Bij deze websites kunt u dus eveneens een onafhankelijke energievergelijking maken.

Gratis overstapservice

Via Energiewijzer.nl kunt u gratis overstappen

Op Energiewijzer.nl kunt u gratis overstappen naar de best passende energieleverancier. Vergelijk energie leveranciers binnen slechts 1 minuut en stap binnen 5 minuten snel en zorgeloos over. Door een contract via Energiewijzer af te sluiten, bespaart u jaarlijks al snel honderden euro’s op uw energierekening. Neem vandaag nog de eerste stap en vergelijk online alle energie aanbieders op prijs en duurzaamheid met behulp van de online energie vergelijker. Profiteer van de scherpste energietarieven in de markt! De gemiddelde kostenbesparing per huishouden is meer dan €450 p/j!

Laat geen geld op straat liggen. De energielevering is bij elke energieleverancier exact hetzelfde. Alleen de prijs en de duurzaamheid is anders!

Energie vergelijken: Zo werkt de vergelijker!

U kunt energie vergelijken op prijs, kwaliteit en op duurzaamheid. Standaard staat de energievergelijking ingesteld op consumenten contracten. U kunt indien gewenst ook schakelen naar zakelijke contracten. De energiecontracten zijn in eerste instantie gesorteerd op prijs. Het energiecontract met de laagste totale energiekosten staat bovenaan in de energievergelijking. Met behulp van de filteroptie “Duurzame energie” kunt u duurzame energie vergelijken. Tevens heeft u de mogelijkheid om te vergelijken op looptijd contract, soort energie, vaste of variabele energietarieven.

Energie vergelijken en zorgeloos overstappen via Energiewijzer.nl

Op Energiewijzer.nl hebben al duizenden mensen kunnen profiteren van de beste energiedeals. Energie vergelijken en overstappen is gratis. Maak een onafhankelijk energievergelijk en bespaar! Bent u nog klant bij een andere energieleverancier? In onze vergelijker zit een handige overstapservice ingebouwd. Zodoende kunt u binnen 5 minuten gratis overstappen en regelen wij voor u kosteloos de opzegging van het oude energiecontract. En u heeft 14 dagen bedenktijd. Wel zo handig!

Start met energie vergelijken en bereken uw voordeel!

Gratis energie vergelijken en direct besparen op uw energiekosten!

  1. Start met energie vergelijken door uw energieverbruik en uw postcode in te vullen.
  2. Pas alle filteropties toe zoals bijvoorbeeld vast of variabel tarief en looptijd contract.
  3. Vergelijk de voordeligste energieleveranciers, kies de beste deal en bespaar direct.