Energie Vergelijken

Vul eerst uw verbruiksgegevens in

Via Energiewijzer.nl krijgt u altijd de hoogste korting!Energie vergelijken: Zo werkt de vergelijker!

Energiewijzer.nl - Onafhankelijk vergelijken en besparenMet onze energievergelijker vind u in 3 simpele stappen de goedkoopste energiedeals:

  1. Start met energie vergelijken door uw energieverbruik en uw postcode in te vullen.
  2. Pas alle filteropties toe zoals bijvoorbeeld vast of variabel tarief en looptijd contract
  3. Vergelijk de voordeligste leverancier en klik op “Bekijken”. De rest wijst zich vanzelf.


Energie vergelijken loont

Energie vergelijken en honderden euro’s besparen

Wilt u besparen op uw energierekening en daarom alle energieleveranciers vergelijken? Energiewijzer.nl begeleidt u graag naar de aller goedkoopste energie aanbieding van Nederland. Met behulp van onze gratis onafhankelijke energievergelijker kiest u eenvoudig de beste aanbieding uit het aanbod van alle energieleveranciers. U ontvangt altijd de hoogste welkomstpremies en interessante kortingsacties. Met behulp van de energievergelijker kunt u zorgeloos overstappen naar de goedkoopste energieleverancier en op jaarbasis een besparing realiseren die snel kan oplopen in de honderden euro’s per jaar. Betaal niet langer teveel voor energie, vergelijk, stap over en bespaar.

De beste energiedeals

De beste energiedeals!

Energiewijzer.nl laat u online energieleveranciers vergelijken op prijs, kwaliteit en duurzaamheid! Alle energieaanbiedingen worden overzichtelijk op prijs van laag naar hoog getoond. De vergelijker biedt daarnaast de optie om zelf eenvoudig diverse filters in te stellen, om zo de specifieke energie producten van de verschillende energieleveranciers te vergelijken. Wilt u ook direct besparen op uw energiekosten? Start nu en vergelijk energie aanbieders snel, simpel, betrouwbaar en geheel onhankelijk op Energiewijzer.nl. Wij vergelijken alle energiedeals zodat u maximaal bespaart!

Onafhankelijk & objectief

100% onafhankelijk & objectief

De vergelijker van EnergieWijzer.nl is 100% onafhankelijk; de energievergelijking vindt dus volledig objectief plaats en altijd op basis van de meest actuele energieprijzen. Raadpleeg vandaag nog onze online vergelijkingstool en vergelijk energie aanbieders binnen slechts 1 minuut. Kies direct de energieleverancier die het beste aansluit op uw energiebehoefte. Met behulp van onze gratis overstapservice wordt de volledige overstap automatisch voor u geregeld, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Dit betekent inclusief opzegging van uw oude / huidige energiecontract!

Gratis overstapservice

Via Energiewijzer.nl kunt u gratis overstappen

Op Energiewijzer.nl kunt u gratis overstappen naar de best passende energieleverancier. Vergelijk energie leveranciers binnen slechts 1 minuut en stap binnen 5 minuten snel en zorgeloos over. Door een contract via Energiewijzer af te sluiten, bespaart u jaarlijks al snel honderden euro’s op uw energierekening. Neem vandaag nog de eerste stap en vergelijk online alle energie aanbieders op prijs en duurzaamheid met behulp van onze online energievergelijker. Bij ons profiteert altijd van de scherpste energietarieven! De gemiddelde kostenbesparing is meer dan €450 per jaar!


Energie vergelijken
9.1 (91.5%) 407 votes