Vijf duurzame camping-gadgets

De zomervakantie is aangebroken. Velen onder ons gaan weer lekker de camping op. Met behulp van deze vijf duurzame camping-gadgets maakt u er een nóg duurzamere vakantie van. Zo kunt u zo groen mogelijk kamperen.

1. Draagbare koelbox

Is er een prachtig strand aanwezig nabij uw camping? Dan is het natuurlijk wel zo fijn om gekoeld drinken bij u te hebben. Gelukkig kunt u daarvoor een draagbare koelbox meenemen. Het model waar we over spreken beschikt over kleine zonnepaneeltjes en wordt zodoende ook echt opgewekt met zonne-energie. Het is natuurlijk ontzettend zonnig op het strand en die zon kunt u wel gebruiken! Zo blijft uw eten mooi gekoeld, terwijl u lekker aan het bruinbakken bent. Wel zo fijn.

2. Duurzame tent

Wilt u gaan slapen in een duurzame tent op de camping? Dan is een duurzame tent natuurlijk wel zo fijn. Er zijn verschillende tenten met kleine zonnepaneeltjes. Een tent kan daarmee ook een bron van duurzame energie zijn. Als u gaat kamperen, moet deze duurzame tent natuurlijk tot uw duurzame camping-gadgets behoren.

3. Speaker op zonne-energie

Er bestaat tegenwoordig ook een heuse speaker op zonne-energie. Muziekluisteren wordt zo ook helemaal groen. Het batterijtje binnenin deze speaker wordt opgeladen met behulp van een zonnepaneel. U hoeft uw telefoon maar aan te sluiten en u kunt genieten van uw muziek.

4. Duurzame barbecue

In de lijst met duurzame camping-gadgets mag een duurzame barbecue natuurlijk niet ontbreken. De aanmaakblokjes en houtskool zijn niet langer nodig, want u kunt namelijk kiezen voor de SunStofey. Dit is een buisvormige barbecue waar u uw vlees in kunt bewaren. De buis wordt gloeiendheet en binnen slechts 20 minuten is uw hamburger klaar om op te eten.

5. Powerbank

We sluiten de lijst met duurzame camping-gadgets af met de powerbank. Er is namelijk een powerbank verkrijgbaar, welke zich oplaadt met behulp van de zon. Daarmee heeft dus ook nooit meer een lege smartphone op vakantie. Dat is natuurlijk wel zo fijn als u hier en daar ook een kiekje wilt maken.

Kiest u thuis ook voor duurzame energie?

Heeft u thuis ook al een duurzame energieleverancier? Duurzame energie is erg belangrijk voor het behoud van onze aarde. De maatschappij kiest momenteel nog veel voor grijze energie, terwijl alles veel groener kan. Start daarom direct met energie vergelijken en bekijk hoeveel u kunt besparen. Vaak is er helemaal geen prijsverschil meer tussen grijze en groene stroom. Kies daarom voor de goedkoopste groene energieleverancier en bekijk wat u kunt besparen!

4/10 - (1 stemmen)

Plaats een reactie