Overstappen van energieleverancier

Energiewijzer.nl maakt het overstappen van energieleverancier graag gemakkelijk. Bij ons kunt u snel, eenvoudig en geheel gratis overstappen naar een andere energieleverancier. U kunt online energie vergelijken, verschillende filters toepassen om de goedkoopste energieleverancier te vinden en uiteindelijk geheel gratis van energiebedrijf te wisselen.

Binnen 3 minuten gratis overstappen van energieleverancier!

Overstappen bij energiewijzer.nl kunt u makkelijk binnen drie eenvoudige stappen.

Stap 1. Start de energievergelijker. Voer uw postcode, huisnummer, elektriciteitsmeter, energieverbruik (indien u dit niet weet, gebruikt u de schattingsiconen) en de huidige leverancier. en klink op `bereken nu`.

Stap 2. Alle beschikbare contracten worden weergegeven in een overzicht. U kunt met hulp van filters boven het overzicht, kunt u uw contract samenstellen zoals u zelf wilt. Als u de keus heeft gemaakt klikt u op `aanvragen`.

Stap 3. U krijgt nu het uitgebreide aanvraagscherm te zien, hier vult u alle gegevens in die worden gevraagd. Als u alles heeft ingevuld klikt u op `Bevestig aanvraag`. Uw overstap word in werking gesteld.

Als u alle stappen bent doorlopen, krijgt u van ons een bevestiging per e-mail. Wij gaan alles voor u regelen en u hoeft niets meer te doen. De nieuwe leverancier zegt uw huidige contract op, en neemt vervolgens binnen 2 weken contact met u op.

 

Overstappen met Energiewijzer.nl: gemakkelijk, snel en zorgeloos

Van energieleverancier veranderen, klinkt lastig en het lijkt alsof u een berg administratie te doen krijgt wanneer u wilt overstappen. Dit is echter niet het geval. U hoeft namelijk niets meer te doen dan alleen uw meterstanden door te geven aan uw oude energieleverancier. Deze maakt de eindafrekening voor u. De overgang tussen twee leveranciers verloopt over het algemeen vlekkeloos. U hoeft er absoluut niet bang voor te zijn dat u zonder stroom of gas komt te zitten. De levering van uw energie sluit naadloos aan van oud naar nieuw.

Dat is nog eens overstappen zonder zorgen!

Stap direct over en bespaar tot wel 700,- euro per jaar op uw energiekosten.

Vergelijk NU!