Easyswitch.nl

Easyswitch.nl is een zeer populaire energievergelijker voor het vergelijken van energieprijzen van alle energieleveranciers. De website geeft inzicht in kwaliteit en energietarieven van alle beschikbare energiepakketten. Met behulp van de energiewijzer van Easyswitch.nl is een overzicht beschikbaar op basis van de ingevoerde gegevens. Op deze energievergelijking staan alle aanbieders van stroom en gas, zodat consumenten een goede, objectieve en onafhankelijke keuze kunnen maken. De vergelijker voor energie wordt dagelijks door duizenden bezoekers bezocht voor het vinden en vergelijken van energietarieven en natuurlijk de goedkoopste energiemaatschappij

Easyswitch.nl & Overstappen.nl

De energievergelijker Easyswitch.nl is net als Overstappen.nl een initiatief en website van de internet ondernemers Jelle Feenstra en Paul Montagne uit Amsterdam. In september 2012 is de website samengegaan met de vergelijkingssite Overstappen.nl. Samen met Overstappen.nl is het hun ambitie een top-2 speler in de markt van vaste lasten vergelijken te worden.

Easyswitch.nl: een algemene vergelijkingssite

Op de website kun je niet alleen energieprijzen vergelijken, maar ook internetproviders, digitale tv en allerlei verzekeringen, zoals onder andere zorgverzekeringen, autoverzekeringen, opstalverzekeringen en rechtsbijstandsverzekeringen. Door verschilllende aanbieders met elkaar te vergelijken, is het streven o.a. de energiemarkt inzichtelijker en transparanter te maken. Wanneer men gebruik maakt van een van de vergelijkers krijgt de gebruiker een beter inzicht in de daadwerkelijke kosten van energie, internet en telefonie.