Waarom hier overstappen?

Waarom u beter bij ons kunt bestellen?

Hieronder kunt u lezen, waarom u juist bij ons het beste kunt bestellen.

Altijd goedkoper dan bij de energieleverancier.
Bij ons bent u altijd goedkoper uit dan bij de energieleverancier zelf. Doordat wij afspraken maken met energieleverancier, beschikken wij over de beste kwantumkorting. deze kortingen berekenen wij direct door aan onze klanten. Op deze manier bent u hier altijd goedkoper uit dan via de energieleverancier.    

Gratis overstap service.
Via onze gratis overstapservice, nemen wij alle zaken rondom het overstappen van u over. Wij zorgen ervoor dat         u niet zonder abonnement komt te zitten.

Veilig
Onze gehele website maakt gebruik van een beveiligde en versleutelde verbinding (EV-SSL, uitgebreid gevalideerd SSL-certificaat), waardoor wij de veiligheid van uw gegevens kunnen garanderen. Daarnaast word de website jaarlijks onderworpen aan een grondig veiligheidsonderzoek vanuit de Thuiswinkel Waarborg organisatie.

 Q-shop keurmerk.
Het Q-shop logo geeft aan dat onze webwinkel voldoet aan de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving.
U kunt er zeker van zijn dat ;

– Veilig en zeker kunt betalen.
– Weet met wie u zaken doet.
– Uw privacygegevens veilig zijn.
– De gedragscodes en regels worden nageleefd.

100% laagste prijsgarantie.
Wij bieden exclusief aan onze klanten een laagste prijs. Abonnementsprijzen en actiekortingen worden dagelijks bijgehouden, waardoor wij altijd beschikken over exclusieve aanbiedingen. Deze zijn altijd goedkoper dan bij de energieleverancier zelf.

Compleet.
Energiewijzer heeft het meest uitgebreide en complete aanbod aan abonnementen. Inclusief gegevens die u via de energieleverancier zelf niet krijgt.

 14 dagen bedenktijd.
Mocht u toch niet de juiste keuze hebben gemaakt, dan is annuleren geen probleem. Binnen 14 dagen na aanvraag kunt u uw bestelling altijd annuleren.

 Objectief en onafhankelijk.
Eerlijkheid en transparantie staat bij ons voorop. Energiewijzer streeft er altijd naar om u het goedkoopste abonnement te kunnen aanbieden, en deze zo compleet en objectief mogelijk weer te geven.