Werken bij Energiewijzer.nl

Energiewijzer.nl heeft als missie de beste energievergelijker van Nederland te worden. Wanneer je naar een andere energieleverancier overstapt, levert dit je een grote besparing op. Energie vergelijken en ieder jaar overstappen loont. Niet voor niets stapte in 2015 een record aantal van 2,3 miljoen mensen over van energieleverancier.

Wij werken iedere dag hard aan het optimaliseren van onze energievergelijker. Door energieleveranciers te vergelijken, willen wij de energiemarkt meer inzichtelijk en transparant maken voor consumenten en hen bewust maken van de besparing. Wij vinden het belangrijk om te werken met een enthousiast team, een prettige samenwerking en wij hebben een gemeenschappelijk focus op onze missie. Klinkt dit je goed in de oren? Wij hebben 5 redenen op een rijtje gezet waarom je bij het team van Energiewijzer.nl op je plek bent. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste talenten om ons team te versterken.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden om te komen werken bij Energiewijzer.nl? Bekijk hier onze huidige vacatures.

1. Samen nooit meer teveel betalen

Het team van Energiewijzer.nl vindt het belangrijk dat iedereen zijn eigen deskundigheid en werkzaamheden heeft. Hierdoor kan ieder teamlid zichzelf ontwikkelen en kunnen we met elkaar samenwerken om onze kennis te verrijken. Als één team zijn wij iedere dag bezig met het optimaliseren van onze bespaar- en overstapservice. Wij zijn trots om iedere klant van Energiewijzer.nl te kunnen helpen met besparen. Je kunt de waardering voor onze inzet aflezen in de positieve beoordelingen.

2. Werken op een top locatie
Ons kantoor bevindt zich in het hartje van Rotterdam, in een statig pand genaamd het Groothandelsgebouw. Het Leidseplein en het Koningsplein liggen bij ons om de hoek. Energiewijzer.nl zit niet alleen op een mooie locatie, het is ook goed bereikbaar wanneer je van buiten Rotterdam komt.

3. Samen iedere dag uitgebreid lunchen
Op het kantoor van Energiewijzer.nl staat iedere dag vanaf 12.00 uur een lekkere, verse lunch voor je klaar. Je hoeft dan ook geen lunch van huis mee te nemen, want wij lunchen gezellig samen in de gedeelde kantine. Na de lunch kan je een potje tafelvoetbal spelen of een rondje over de grachten lopen, waarna je weer vol inspiratie en frisse energie verder kunt werken.

4. Hard werken wordt door ons beloond
Wij vinden het belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek zitten. Op deze manier doet iedereen waar hij of zij goed in is en haal je de beste resultaten op het gebied van jouw expertise. Je inzet en werklust worden uiteraard beloond. Een van deze beloningsmomenten is de maandelijkse Borrel Deluxe: een speciale vrijdagmiddagborrel.

5. Ontwikkel jezelf als stagiair
Energiewijzer.nl heeft van de Stichting ECABO een erkenning ontvangen als officieel erkend leerbedrijf in de kwalificaties commercieel en secretarieel. Wij bieden dan ook altijd ruimte voor bedreven en gemotiveerde stagiaires en dragen graag bij aan jouw ontwikkeling. Een stage bij Energiewijzer.nl is je eerste carrièrestap. Bij een goede samenwerking komt het vaak voor dat we de stagiair vragen bij ons in dienst te treden.

Ben je nog bezig met je studie en enthousiast over een stage bij ons? Bekijk dan hier al onze vacatures voor stages op het gebied van online marketing, communicatie, vormgeving en webdevelopment.

Energiewijzer.nl blijft groeien en is op zoek naar nieuwe talenten
Enthousiast over ons bedrijf? Bekijk onze openstaande vacatures voor de verschillende parttime en fulltime functies of neem contact met ons op voor een open sollicitatie. Wij horen graag van je!